Tuesday, November 17, 2009

♥ sebulan yg lalu... ♥

buzy buzz..... tu jer yg i mampu ckp...
terbukti... sehingga i tak sempat nak update blog i ni...

bermula dgn kerja2 di opis baru yg semakin byk...
m
embuatkan i slalu jer balik lmbt...

kdg2 tu sbb tgu hubby... so i habiskan lah keje2 kat opis tu...

owh yea... i tak sempat lg nak cite psl keje baru i ni...
nnt lah.. my next entry...
sbb utama kesibukan i tu ialah wedding kazen i...
ntah ape yg disibukkan tak tau la...
tp... slalu ulang alik dr umah i ke gombak...
nak2 pada minggu2 final nak sampai ke wedding date dia... 14/11/09
minggu pertama kami semua ke tangkak...
kazen i lelaki.. so menghantar rombongan ke sane...
the nx week di rumah aunty i...
di sini lah sibuknyer bermula...
almost everyday ke sana.... tlg2 ape yg patut...
maklumlah... bukan catering....
sume masak sendiri.... nasib lah sume blh diharap...
dlm pada sibuk2 tu... i sempat jugak berurut...
konon2 nak fresh lah tuk weekend tu nnt...
& tuk release all back pain & angin2 satu badan ni.....
best... sedap giler dia urut...
after that... betul2 fresh.. lite & easy...
selesai sudah keje kawin... balik umah....
argghhh... pening...
bilik berlambak... baju sume tak sempat nak lipat...
td baru lipat... dkt setengah katil....
smlm balik keje terus tido... penat tak hilang lg...
now.. back to normal...
menjalankan keje spt biasa...
hopefully i blh update blog slalu...
byk bende nak cite...

3 comments:

Pida_sanglang said...

lama tol dh berupdate dh bersawang ko nyer blog nihhh he he he

suray4 said...

tp pelik la!
mana pic?photo?gambar?
dah xsuke posse ke jija???
kehkehkeh

♥ G-Jã ♥ said...

korang.... bz la.... life dah tak same cam kat IBIL dulu... dulu byk mase nak update blog...
aya.. pozing ttp pozing... juz nak upload tu jer yg tak sempat...


I made this widget at MyFlashFetish.com.