Tuesday, September 29, 2009

♥ gonna MISS u guys ♥

ari ni selasa... sok dah rabu.. will be my last day at IBIL..
arghhh... rase sayang pulak nak tinggalkan budak2 Ibil ni..

bkn sayang nak tinggalkan Ibil yea.. baca betul2..
mase baca entry alynne smlm 'Tribute to Sis Jija'..

airmata i terus menitik.. sedey la... sedey nak tinggalkan uols..

wpun life i kat Ibil ni sbnrnye bkn lah lame sgt..

i masuk march 2009.. tolak mc sebln 1/2... br 6 bln jer..
tp rase mcm dah kenal lame jer dgn diorang...


farah ~ budak korea.. comey jer.. manja... kdg2 i tumpang dia g keje..

slalu gak kene marah ngan penguin... tp yg bestnyer...

farah skrg dah pandai melawan... jgn ckp sbb ikut kak gja yea.. :)

nnt kawin jgn lupa jemput taw..


alynne ~ baru jer jadik bini orang.. pun manja jugak nih...

suke ngadu problem kat i.. gonna miss all d emails time2
bosan
& nak kutuk mengutuk...


kak lina ~ gila2.. perangai cam budak2 jugak... kdg2 i mengadu problem

ngan dia.. teman berYM di kala bosan.
.


husna ~ take over keje i.. hopefully tak bosan lah ek...

nnt nak kawen jgn lupa jemput gak tau..


ili ~ berborak time lunch jer.. slalu gak kene marah ngan penguin..

ili, amalkan konsep.. tebal! bebal! & kebal!.. hik..hik..hik..

aini ~ ni lg satu gile2.. br jer nak rapat.. i dah nak benti pulak..

but dun worry..kite still leh update life masing2 dgn blog..

thx for being the follower.. raya thn dpn jgn lupa order

'suci dlm debu taw'... :)

wanie ~ mamak sayang kat dia ni... slalu dpt lebih & fud dia slalu
sampai
cpt.. hehehe... bdk HR.. ape2 i suke refer kat wanie...
lg 1.. i suke tgk wanie.. pandai bergaya.. gud2...


kak fetia ~ baru jer tgk kak fetia slim... almaklumlah.. br bersalin...
tak sempat nak tgk baby kak fetia.. mesti comey mcm mak dia..


ain ~ tak tau lah sempat ke tak jumpe ain besok...
ape2 pun.. i doakan ain selamat deliver nnt..

ni pun mesti baby nnt comey mcm mak dia jugak..


alahai.. sedey nyer nak tinggalkan korang ni...

do keep in touch ok... take care..
gonna miss u guys..

8 comments:

Nurul Fazreen said...

nama aku maner..nama aku..aku pon nak enterprem gak kat blog ko ni..haha

senorita_alynne said...

huu~ sedey lak bace blog akak...nk nanges gak nih..tp malu..ekekekeke...gonna mis u sis...jgn lupe update dlm FB and Blog keh :))

♥ G-Jã ♥ said...

oh.. reen.. tuk ko blog lain.. tuk mereka2 yg dah meninggalkan IBIL.. hehe..

lyn ~ dun worry.. kite semakin dkt tru FB & Blog.. ala2 akak ade kat dpn lyn jer.. ;)

suray4 said...

suraya = cute betul bdak ni, pandai wat keje,pandai ngular,pandai msak,pandai la sumenye

hekhekhek

♥ G-Jã ♥ said...

aya ~ ko tergolong dlm BFF oldskool aku... nnt kite buat blog psl oldskool k..

suray4 said...

takpe, aku dah gulung hujah dah!
takde hal

Anonymous said...

miss u tu beb

Anonymous said...

miss u too beb..


I made this widget at MyFlashFetish.com.