Tuesday, August 18, 2009

♥ Friday d' 13th episod II ♥

episod merajuk berlarutan sampai ke esoknyer...

Sabtu
Pagi 9am
Hubby : kul 10 karang g tgk umah tau..
i : *diam*

otw ke bdr sri damansara

i : kejap lg org kuar ngan lyn taw..
hubby : nak g mane ? nak pakai keta ke ?
i : KL... nak
hubby : ok... jap lg antar org g dsara.. orang ade bola...

dlm hati... tak tau ke org merajuk + marah... bola..bola..bola...

tghari kul 1pm... jumpa alyn kat sogo... release tension dgn menyopping...
arrgghh... i terjebak beli tudung & baju... konon nak temankn ajer...

ptg 4.30pm antar alyn balik kg baru..
otw... ilot sms... tak jd jumper ke ? hurm... lupa..

ptg 5pm at curve...

i jarang lepak dgn member seharian mcm ni... ni sume sbb merajuk nye pasal...

ptg 6.45pm hubby call....

hubby: kat mane ?
i : curve
hubby : ok.. jln2 lah dulu... org nak g jumpe mamat..

isk3x... org tgh merajuk la... buat dunno jer...

mlm 8.30pm... amik hubby kat umah in laws..

mlm 9.30pm... kenduri umah neighbour...
otw balik.. hubby sengeh2... nak pujuk ler tu...
i geram... cucuk hubby dgn kunci... *tersengeh jugak*
sbnrnyer marah dah reda... tp mulut start membebel.. geraaammmmm!!
hubby say sorry... actually dah lame dia blh say sorry...
tp sbb dia nak main bola... dia drag sorry dia...
adeh... and one more thing... mebe dia malas nak layan i punye merajuk...

ahad... seharian hubby main bola... i duduk umah in laws..
dlm hati... kalau kat umah mcm2 keje blh buat...
senja... otw balik umah... hubby say thanks sbb tgu dia...
i tak jadi nak marah... wpun sbnrnye tgh geram sbb tgu dia lame sgt...

p/s : i kene lebih memahami hubby... dia mmg giler bola... tak mkn pun tak per... janji main bola.. nak2 EPL dah start balik... layan kan ajer... dr dia merayau ntah ke mane... itu lah yg dia slalu ckp...


*makan bola... tido bola.. minum coca cola* hurm...

11 comments:

♥ G-Jã ♥ said...

ini hanyalah luahan hati seorang isteri..

suray4 said...

erm..makan bola,tido bola,isteri bola gak ke??
nasib laki aku x giler bola!!

♥ G-Jã ♥ said...

sbnrnyer bagus gak dia giler bola.. dr dia giler kat bende lain kan ??? isteri dia bola2... hahaha...

Pida_sanglang said...

h ah aha...Gja mamat bola mmg cam tuhh sjibik cam mamat kt umah aku so karang klu aku mrajuk pandai ler pujuk diri sendiri sbenaqnya they all malas nak layan

Pida_sanglang said...

he he he kaki bola mmg cam tuh cam mamat kt umah aku x prnah reti nk pujuk lastly aku pujuk diri sndiri ..sbenaqnya they all malas nk layan

alynne said...

nsb baik husbnd kite x gila bola..die gila game..tp tuh pon nyakit'n ati gak sbb die spent mse berjam2 dlm blk komputer..owh bosan idup ku..

yeen said...

"i kene lebih memahami hubby... dia mmg giler bola... tak mkn pun tak per... janji main bola.. nak2 EPL dah start balik... layan kan ajer... dr dia merayau ntah ke mane... itu lah yg dia slalu ckp... "

ayat power diaorg.. din pun selalu ckp mcm tu... layan je la...

♥ G-Jã ♥ said...

sally ~ diorang mmg malas nak layan kite nyer merajuk... buat dunno jer... kdg2 tak tau pun kite tgh merajuk.. sakit ati jer kan...

alyyne ~ sabar jer lah... nx time beli game farmville main kat ps2 hsbd lin pulak... hahaha...

yeen ~ tu ayat power forever tu... ni bln pose ok sket tak kuar main bola... tp dok ngadap PS2 jer lah pulak... layan jer ar...

yeen said...

ja.. sib baik din x minat ps2 and benda2 seangkatan nye... dia layan tv je...

♥ G-Jã ♥ said...

kril tv pun layan... pantang lepa... kita bgn kejap nak g amik air ke.. dia dah tukar channel 811/812/813.. hisshh...

yeen said...

aha.. dh la 811/812/813 dh naik harga!!!!


I made this widget at MyFlashFetish.com.