Tuesday, August 24, 2010

♥ We have moved ♥


as uols know... or mebe ada yg blm tau..
i & mr hubby dah pindah... pindah dr umah family i...
we rent a small hse @ prima damansara...
eventho small... itu sudah cukup bermakna buat kami...
knp pindah ?
ada bbrapa sbb kami pindah...

1- after 4yrs berkepit dgn family i... kami rasa dah tiba masanya kami idup berdikari... (skrg br rasa) hahahaha....
2- nk bg parents i selesa duduk kat bilik theyols yg weols tumpang selama 4 thn ni...
3- we need a PRIVACY... i think most of couple needs this... pasni kalau nk gaduh ke bertengkar ke kat hall pun blh.. selama ni kat dlm bilik jer... kuar bilik muka senyum walaupun gaduh... hehehe...
4- i sian ngan mr hubby... nk bg dia relax skit.. kalau tak nk tido baring kat dlm bilik jer...
5- nk belajar idup sendiri sblm weols moved to our own hse...
6- wardrobe i dah tak mampu nk menampung segalanya dlm 1 bilik... i need more rooms... hehehe..

parents i ? mula2 kisah.. nk2 abah.. mcm2 lah alasan abah cipta...
membazir laa... bkn slalu ada umah laaa... and the best part...
"ko pindah lps raya jer laa.. nak bln posa... nnt ssh nk bgn sahur'...
helloo abahh.... tak percaya kat anak abah ni ker ? or abah takut rinduuu ? :)
mama ok jer... camne nak rindu.. ari2 call i.. hehehe...

adik2 i ? diorang pun ok... siap tlg weols basuh umah lg.... thx adik2... luv u guys...

view from pintu masuk... hello2... ni blm cuci lg... mmg lah kotor...
lupa nk bgtau... umah ni siap dah ada sofa, dining table and air-cond...

mr hubby sedang menyental dinding bilik air...

GG bertunglus lumus mbasuh kipas @ 2nd room...

amy - window washing... @ 3rd room... bilik ni dah siap ada gym... tp i ttp x kurus ok...

apa2 pun... thx to mr hubby kerana menyediakan semua ini utk kami berdua..

till then... chiaooo!!~

3 comments:

Pida_sanglang said...

comey that house...he he he aku suka ko selalu update blog hu hu hu company aku block fb tenet lein ok so kat opis aku boleh blog & yahoo jee

papun slamat duduk sndiri

♥ G-Jã ♥ said...

sally... thx... nnt raya jemputlah dtg ke kayangan aku... :)

-x la0p x- said...

kak..rumah kak cantik la..suka part yang ada sofa..really creative!!nanti raya buat open house yer...jangan lupa jemput aite !!!


I made this widget at MyFlashFetish.com.